אביב! אני מקווה שאת כאן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2001 | 22:14 | מאת: סתם מישהי

היי קראתי את ההודעה ה"חביבה" של ד"ר פלד, ולפני הכל- אני רוצה לחזק אותך: אל תתני להערה לא רגישה אחת לשבור אותך!! נוכחותך בפורום היא בין הדברים המרכזיים המקנים לפורום את רגישותו ואנושיותו. מהתגובות שקיבלת נראה שאני לא היחידה שחושבת כך. ייתכן שד"ר פלד רגיל לפורומים בסגנון לוח מודעות, אבל לדעתי (ואם לשפוט לפי התגובות- לדעת הרוב כאן), הפורמט הנוכחי תורם הרבה יותר. קשה לי לראות איך אני הייתי יכולה להיעזר בתגובות לאקוניות של הפסיכיאטר היועץ...(סליחה על הרשעות: הוא פשוט הרגיז אותי!!) בכל אופן, אני כאן עכשיו. אם את כאן- תני סימן חיים... סתם מישהי

06/05/2001 | 22:27 | מאת: סתם מישהי

אין צורך להתנצל! אני רק מקווה שהדברים ש"נפלו עלייך" הם מהסוג המהנה! אנחנו נוכל לדבר גם מחר בערב- אם זה בסדר מבחינתך. קבענו? לילה טוב, סתם מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית