לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2001 | 19:50 | מאת: אביב

טלי, תקראי בבקשה את התגובה שלי לפסיכיאטר היועץ קצת למטה, תעשו דיון משותף כל היועצים ותחליטו, לך אני יכולה לכתוב - שגעתם אותי!!!!!!!!! זה פוגע ומעליב כל ההערות האלה בכל פעם מחדש, אותי זה מפיל, בייחוד כשהיא באה מממנהל הפורום. אז באמת, אני אכבד כל החלטה, אבל שתיהיה אחידה, ותעמדו מאחוריה כולכם, אל תגידו כל אחד משהו אחר. אביב :-(

06/05/2001 | 20:18 | מאת: אביב

סליחה טלי, אני סתם משתגעת מההודעות האלה, כל פעם מחדש, מצטערת שהוצאתי את זה עלייך, אם הייתי יכולה הייתי מוחקת את ההודעה הזו , אבל גם הכוחות שלי מוגבלים, תרתי משמע... פשוט היה נדמה לי שהצלחתי קצת לעזור כאן לאנשים בסוף השבוע, ואז נפל עלי יועץ הפורום הזה, עם השורה הקטלנית שלו, ושבר לי את כל האשליה שבניתי לעצמי. מצטערת שהיית צריכה לספוג את זה. :-( סליחה, אביב.

06/05/2001 | 20:33 | מאת: אליאן

תעצרי כאן ! ואל תתני לשום דבר לצער אותך ! הבנת ? את עזרת ואפילו הצלת כמה נשמות כאן ואוי ואבוי לך אם תקחי זאת ללב. ואת גם תמשיכי לעשות זאת !!! אז קודם כל להרגע ! לקחת אויר והרבה... לספור עד 10 ולהגיד - זהו ! די! אני לא אתן לאף אחד לפגוע בי ואם מישהו לא רוצה ולא מעוניין בעזרתי, ההפסד כולו שלו ! הבנת אותי ?

06/05/2001 | 21:04 | מאת: ד"ר דרור גרין

אביב יקרה, אין צורך להיעלב. קראי את תשובתי להודעה שלך למטה. ההשתתפות שלך בפורום חשובה יותר מהערה מקרית של אחד היועצים, ואין צורך בהחלטה אחידה כדי להפעיל את הפורום. דווקא חוסר האחידות שבין היועצים מאפשר הפריה הדדית, גם אם לעתים מתעוררות כאן הרוחות. דרור

06/05/2001 | 21:10 | מאת: דניאל

ואני רק בגללו אבטל הנסיעה....כי מי זה שיעיז להרגיז את אביב שלי. דניאל.

07/05/2001 | 00:18 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, נו באמת... אני משוכנעת שד"ר פלד לא התכוון לפגוע. ד"ר פלד אינו מבקר לעיתים תכופות בפורום, ואינו מכיר את הפורום ותהליכיו. הוא פשוט לא ממש מעודכן. וחוץ מזה, אין "מנהל פורום" יחיד פה. הכותרת אינה ממשית ומציאותית. כל היועצים "מנהלים" את הפורום בדרכם, והניהול האמיתי, מתבצע על ידי הגולשים, כפי שגם דרור גרין כתב. דרור, גם נתן את הדוגמא ההפוכה לד"ר פלד, בהבעתו את אהדתו לצורה זו של התנהלות הפורום. ואגב, גם בכותרת שלו רשום "מנהל הפורום", אז למי תאמיני? למי שיותר "קולע" לרצונותיך, לשאיפותיך ולרגישיותייך. קחי הכל בערבון מוגבל, ואם את שואלת אותי, הדרך שבה מתנהל היום הפורום מעניינת וחשובה לא פחות מהתנהלות הפורום לפני כמה חודשים, ולדעתי, עכשיו זה עוד יותר מעניין וחשוב. ולפי מכתבו של דרור גרין אלייך, אני מוצאת שאינני מחזיקה בדיעה זו לבדי. אז... קחי נשימה, תספרי עד עשר (לפי הוראותיה של אליאן) ו...חזרי אלינו במלוא כוחך. שיהיה לך ליל מנוחה וחלומות פז, טלי פרידמן

07/05/2001 | 00:22 | מאת: אביב

נו באמת טלי.... ככה את מכירה אותי ? מוותרת בכזו קלות ? ראי הודעתי למעלה....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית