לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2001 | 18:39 | מאת: סתם מישהי

היי הודעה קצרצרה, רק לשאול מה שלומך... לרוב אני נכנסת לפורום רק בערבים, והיום אפילו זה יהיה קטוע (אני בדרך לפסיכולוגית שלי). רציתי לשאול אותך משהו בהקשר ל"מסע ההחלמה" שלך, אבל אני מעדיפה לעשות זאת כשיהיה לי זמן לקרוא את התשובה באופן מעמיק. אני צפויה לחזור (ולהתחבר) בסביבות עשר וחצי בערב. אם תהיי פנויה "לדבר" קצת בפורום- אשמח להתייעץ אתך. אם לא, אפשר גם מחר... מקווה "להיפגש"!

06/05/2001 | 18:44 | מאת: אביב

היי, אני שמחה לשמוע ממך ואפילו בקצרה, אני בסדר וכן אני אהיה כאן, אין שום בעיה, נדבר, ותוכלי לשאול כל מה שבא לך, נשתמע, אביב.

06/05/2001 | 18:50 | מאת: סתם מישהי

...ונשתמע עוד כמה שעות! :-) :-) :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית