חזרתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2001 | 13:23 | מאת: טלי וינברגר

היי לכולכם, חזרתי. מילאתי את מאגרי האנרגיה הפנימיים, לפחות לתקופה הקרובה. לפי הצצה קצרה ראיתי שהתרחשו כאן שיחות מעניינות לא מעטות בהעדרי. אני אשתדל לקרוא את כל ההתרחשויות בימים הקרובים, וכמובן שאגיב אם אמצא לנכון שזה דרוש. במידה ומישהו/מישהי מעוניינים בתשובה דחופה, אנא רישמו שוב את השאלה ואשתדל לענות במהרה. אז... שיהיה שבוע טוב לכולנו, שלכם, טלי פרידמן

06/05/2001 | 14:09 | מאת: ד"ר דרור גרין

וקדימה לעבודה, :) דרור

06/05/2001 | 17:26 | מאת: אליאן

כן טלי,הגיע הזמן. טוב שחזרת עם כוחות מחודשים ובאמת היית חסרה... אני ואביב "חגגנו" קצת... :-) וכמו שאמר דרור... ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית