לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 22:35 | מאת: Angel

אמרתי שאמעיט לכתוב ואני מקיימת את הבטחתי אמשיך לקפוץ לכאן מדי פעם, בתקווה לא לגרום נזק גדול מדי. וזו אינה נימה מתחנחנת , אני מדברת בכנות במשך חיי אספתי לעצמי רשימה ארוכה של "אני מאשים" שכולה מופנית כלפי עצמי...(טלי שלחתי לך באי מייל) , והשאלה היא איך יודעים להתמודד עם רגשות אשם, גם כשהם מוצדקים פה אני מרימה ידיים,אני לא יודעת איך...ה"איך" שלי הוא הרס עצמי. אז אל תשכחו אותי :) אנג'ל

05/05/2001 | 22:48 | מאת: תמר

אנג'ל יקרה כולנו מרגישים לפעמים רגשות אשמה וזה טיבעי אך אנו בסך הכל רק בני אדם תלמדי גם לסלוח לעצמך כי זה מגיע לך ואל תחמירי עם עצמך כ"כ תני לעצמך לזרום ואל תחפרי בחיים עמוק כ"כ תנסי לחיות את ההווה ולא רק את העבר הייתי פעם במצב דומה אך זה בסוף עבר מאחלת לך מכל הלב שיהיה לך רק טוב תמר

05/05/2001 | 22:50 | מאת: Angel

הדברים שאני מתמודדת איתם בהווה, הם קשים לא פחות... יש לי רק את העתיד לחיות למענו... תודה..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית