לרוית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 20:13 | מאת: אליאן

היי, איך בדיוק אני מסבירה את המצב... מה אני מספרת ? מאיפה בכלל להתחיל ?

05/05/2001 | 20:27 | מאת: רוית ניסן

הי אליאן. נסי לחשוב מה היא כבר יודעת? האם שמעה את השיחות ביניכם? האם בעלך עדיין בבית? ומה המצב כרגע? תודה. רוית.

05/05/2001 | 20:34 | מאת: אליאן

היא יודעת הכל לדעתי. היא וכל הילדים תמיד נכחו במריבות שלנו ובכל האלימות שקיימת... בעלי האידיוט הפך אותה למעין מלשינה שלו בנוסף. כל ערב כשהיה מגיע הבייתה היה שואל אותה מאד בנחמדות מה היא עשתה ? מה אמא קנתה ? וכמובן שהיא הייתה מספרת הכל ! ואז הוא היה מתחיל לצעוק ולקלל... ואני הייתי שותקת כדי לא להחריף את המצב. ואני רוצה לציין גם שמעולם לא כעסתי עליה בגלל הדברים האלו ומעולם לא אמרתי לה לא להגיד לאבא דברים. אם היית יודעת עם אלו דברים אני מתמודדת...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית