לסתיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 18:54 | מאת: אביב

היי סתיו, אני יודעת שאת אוהבת שירים, אז קבלי אחד של בן ארצי ממני לעידוד, כפיצוי על המילים הקשות של אתמול, לפעמים אני כנה מדי ובוטה מדי ואני מתנצלת - "עוד יום עובר ועוד יום עובר והכאב גם לא מאחר בא כל יום בדמות אחרת אם תבואי איתו לא נעלתי ת'דלת עוד יום עובר ועוד יום עובר אין דברים קבועים אז אני מאלתר לאן כל זה מוביל מי ידע לספר הולך וחוזר ועוד יום עובר שמישהו ירדים אותי עם איזה שיר שמח שמישהו יעיף אותי בכדור פורח איזה שעמום לא קורה לי כלום פרצוף עקום אמר לי שאני סתום עוד יום חולף אין ריגושים וזה מעייף הייתי מזמן איתך מתחלף זה גדול שאתה יכול לעופף שמישהו ירדים אותי עם איזה שיר שמח שמישהו יעיף אותי בכדור פורח איזה שעמום לא קורה לי כלום פרצוף עקום אמר לי שאני סתום עוד יום נגמר עוד יום עבר בלעדיה אני מרגיש איך לבד לי וקר גם היום החתול לא תפס ת'עכבר בחדרו איזה איש מתכונן למחר" והמסר - כל הימים עוברים בסוף, אפילו הקשים ביותר והנוראים ביותר, ותמיד יש תקוה שמחר יהיה טוב יותר. אל תנעלי את הדלת, כשכואב, תני להיכנס, תני לחדור. מקווה שתצליחי להירדם היום עם שיר שמח, ושמחר תוכלי לעוף בכדור פורח, ולהגשים חלומות ולהתחיל לחיות. סליחה, אביב.

05/05/2001 | 19:14 | מאת: סתיו

אביב, אל תבקשי סליחה, אם כבר זאת אני שצריכה להתנצל על האנוכיות שבי. תודה על השיר, הוא מקסים, כמעט כמוך. תודה שאת פה. סתיו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית