אנג'ל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 14:34 | מאת: סתיו

אני רוצה למות. אבל הבטחה זאת הבטחה תני סימן חיים במידה וכן קראת סתיו

05/05/2001 | 14:43 | מאת: ד"ר דרור גרין

סתיו יקרה, זו הודעה מבהילה למדי. אני מנסה לנחש מדוע את שולחת לפורום חידה ופתרונה. את משאלת המוות ואת ההבטחה להישאר בחיים. האם את אומרת: תראו, יש לי נטיות אובדניות, אבל אני חזקה ויודעת להתמודד אתן? האם את אומרת: אני יודעת לטפל בעצמי, אבל אני רוצה לשתף אתכם בזה, ולקבל תמיכה? נכון שההודעה שלך מופנית אל אנג'ל, אבל את הרי יודעת שכל משתתפי הפורום יקראו אותה, ובעצם מבקשת גם את תשומת לבם. אם את באמת רוצה לשתף את כולם, אולי פשוט תספרי לנו איך את מרגישה ומה קורה לך. ושתהיה לך שבת טובה, דרור גרין

05/05/2001 | 14:46 | מאת: סתיו

סליחה ששלחתי את ההודעה סתיו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית