הפרעה במחשבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 14:28 | מאת: שלי

שלום רב, אני האשה הכי שפויה עלי אדמות והכי סובלנית שיש. יש נושא מסוים בחיי, נושא כאוב ורגיש, אשר הייתי רוצה מאד לדעת על סוג מסוים של טיפול רפואי או טבעי, אשר ינקה את ראשי ממחשבה מסוימת זו, ואף ללמוד לא להתרגש מאותו ענין מסוים. זה ענין שמוציא אותי משפיותי ומשתלט לי על כל התאים במח. הייתי מעוניינת שהדואר האלקטרוני שלי לא יפורסם כלל. אלא רק אצלכם. תודה

05/05/2001 | 14:36 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלי יקרה, אני מבין שמשהו מטריד את מחשבותיך, עד כדי כך שאורח חיים נפגע. אינני יודע למה את מתכוונת ב"טיפול רפואי או טבעי", שהרי את שאלתך הצגת בפורום טיפול-נפשי. ואכן, אם מחשבותיך מוציאות אותך משפיותך, אני מאמין שטיפול נפשי הוא המקום בו תוכלי לנסות ולארגן אותן מחדש. אם תוכלי לפרט מעט יותר, ולספר על אופי המחשבה או על מה שמטריד אותך, אולי נוכל להתייחס ולנסות להבין. אם קשה לך לדבר על כך בפורום פומבי, את יכולה לשלוח אלי אימייל, בהקלקה על שמי המסומן בכחול. כתובת הדואר האלקטרוני שלך מופיעה כאן, משום שאת עצמך רשמת אותה. אם תבקשי, אוכל למחוק אותה. בברכה, דרור גרין

05/05/2001 | 21:59 | מאת: שלי

מחכה לתשובה ממך. שלחתי לך אי מייל.

07/05/2001 | 21:33 | מאת: שלי

שלחתי לך שוב אי מייל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית