חיפוש!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2001 | 01:19 | מאת: סוזי

לטלי פרידמן! נכנסתי לפורום ולא מצאתי את ההודעת והשרשור לגבי הקמת הקבוצה. עברתי על פני כל הדפים בימים האחרונים ולא מצאתי את זה? זה נורא מוזר, מישהו אולי מחק את זה? ואם לא אנא עזרו לי למצוא את ההודעה של טלי על הקמת קבוצה או שחלמתי על זה בלילה! אני לא מוצאת כאן את הידיים והרגליים מרוב הודעות אני ממש טובעת, סוזי.

05/05/2001 | 01:24 | מאת: אביב

היי סוזי, הכל בסדר, ההודעה לא נמחקה, היא בעמוד 194 לקראת סוף העמוד, ואני בטוחה שטלי תמצא אותה כשהיא תחזור מהחופש, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית