לדרור גרין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/05/2001 | 23:39 | מאת: אליאן

אתה יכול בבקשה להגיד משהו מרגיע ? אתה יודע , יום שישי, לילה, חושך. כל הדברים העצובים והקשים עולים ומציפים... אולי השתגעתי פתאום ? לבקש בקשה מוזרה כזו, לא ?

04/05/2001 | 23:44 | מאת: אביב

מצטרפת לבקשה, תחליף את טלי, בשבילנו, ליום שישי אחד, בעצם לא, להחליף את טלי אי אפשר, אין כמוה, תהיה סתם דרור גרין, ותגיד משהו נחמד לעידוד, האוירה לא מדהימה, והחיים קשים. בהנחה שאתה פה, כמובן.

04/05/2001 | 23:51 | מאת: אליאן

לא סתם דרור, דרור הוא בפני עצמו... תומך ומדהים ! אני עוקבת אחריו.... את יודעת איפה ?

05/05/2001 | 14:10 | מאת: ד"ר דרור גרין

אליאן יקרה, בקשה בכלל לא מוזרה. משהו מרגיע? אולי שיר? הנה, שיר של דן ערמון: עצים וצמחים בנועם, ברעדם, רוח וציפור, ינגנו במיתר שאני קצהו האחד כך מעל לתהום תלוי גן עדן

05/05/2001 | 16:57 | מאת: אליאן

על השיר המקסים !!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית