לאביב-

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/05/2001 | 21:26 | מאת: אליאן

היי מה שלומך ? איך מצב הרוח? מקווה שהכל בסדר איתך... שתהיה לך שבת נעימה... ביי

04/05/2001 | 22:00 | מאת: אביב

היי אליאן, אני בסדר, קצת בדאון, טלי חסרה כאן בפורום, שקט בלעדיה אין שירים, אין סיפורים... יהיה בסדר, שתיהיה לך שבת כייפית, תיהיה שמש, נצלי אותה עם הילדים, אביב.

04/05/2001 | 22:45 | מאת: אליאן

אביב, צודקת, טלי באמת חסרה. מרגישים זאת... האם בגלל זה את לא מרגישה טוב ? או שמא זו תוספת לכל.. בדיוק עכשיו שרים שיר של אותך אני אכאב ודאי יותר עם בוא הערב... אצלי הכל בסדר, ולא חשוב אם לא אמצא תשובה... אצלי הכל בסדר, היום כבר לא מתים מאהבה... ובאמת, לא מתים מאהבה, געגועים,כאב ועוד אך מאד סובלים וממש עכשיו את הלוואי של בועז... הלוואי שלא נכאב... ושאת, לא תכאבי... הלוואי וגם את זה הוא שר: הכל תלוי בך חבר, ההייה חזק אל תישבר, אל תתן לעצבות בך לפגוע, המסקנה חבר, אסוף את הכל, ונדבר... הכל מוקדש לך... אני כאן עם את צריכה !

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית