לשלומי אהרוני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/05/2001 | 11:18 | מאת: אליעזר בן יהודה

שלומי יקר, כותבים להצטרף ולא להצתרף כפי שכתבת... צא ולמד ולאחר מכן הגש בקשה עם שלושה העתקים לאביב,אליאן ורחל. בספק רב אם הן תאשרנה את בקשתך אך תמיד טוב לנסות ! שיהיה בהצלחה !

03/05/2001 | 15:32 | מאת: ורדה

אין לשפוט אדם לפי שגיאות כתיב. אני רוצה שתדע שאני עובדת במחשבים, משכילה מאוד ואף חכמה אבל יש לי המון שגיאות כתיב וזאת פשוט בגלל שהגעתי לארץ בגיל 12. אבל, אני מכירה עוד אנשים שאילו היית שופט אותם לפי שגיאות הכתב שלהם היית טוען שהם כמעט אנאלפביתים, וזה פשוט לא כך !!!!!!!!!! אז בבקשה ממך, תיקונים תמיד מתקבלים בברכה, אך יש דרך להעיר ולתקן . מקווה שירדת לסוף דעתי.

03/05/2001 | 16:56 | מאת: במבי

בקשה *ב* שלושה העתקים ולא "עם" שלושה העתקים. ...לאביב, *ל* אליאן ו *ל* רחל. יש לי עוד כמה הערות פעוטות, אבל אינני רוצה להיות קטנונית...

03/05/2001 | 19:12 | מאת: אביב

שלום, לאליעזר בן יהודה - איך שפטת במספר משפטים בודדים גם את השואל וגם את הנשאלים ? מי נתן לך את הזכות לדבר בשמי ? לענות בשמי ? בשם אליאן ? בשם רחל ? עדיף לו לאדם להסתכל קודם כל לתוך עצמו לפני שהוא מבקר אחרים. לשלומי אהרוני - אנשים חדשים תמיד מתקבלים בברכה ובשמחה פה בפורום, אין צורך בכלל לבקש רשות, פשוט תתחיל להגיב על הודעות, או תשאל שאלות, ואנשים יענו וההמשך כבר יתגלגל מעצמו. ברוך הבא. אביב.

04/05/2001 | 02:43 | מאת: שלומי אהרוני

אליעזר בן יהודה כתב/ה: > > > שלומי יקר, > כותבים להצטרף ולא להצתרף כפי שכתבת... > צא ולמד ולאחר מכן הגש בקשה עם שלושה העתקים לאביב,אליאן ורחל. > בספק רב אם הן תאשרנה את בקשתך אך תמיד טוב לנסות ! > שיהיה בהצלחה ! >שמעתי ידידי ותודה על התיקון. >אוליי ידידי אליעזר יצרף אותי אלייו. >העתק אחד יספיק אני מקווה. >אני מנסה ואוליי תאשר? בבקשה אלייך אני מתחנן.כן אני חסר כל אינטלגנציה ואני גם מדבר ב... ח' וגם ...ב.. ע' .ואני מראש העין.אני מגיל 15 כבר הלכתי לעבוד,אבי לא שלח אותי ללמוד כמו אדוני כי לא היה מה לאכול,אז בבקשה אלייך קבלני לשורותייך,ובשעור אצל המורי הזקן מי שהיה מדבר היה מקבל מכות עם סרגל,ומרוב כאבים מי בראש שלו היה לימודים.כשהייתי חוזר עייף מהצבא אבא לא ויתר ומייד לקח אותי להתפלל בישיבה.לאמא לא היה בצק כך שגם את האוכל היה צריך לאשר. ובחגים כאשר כולם היו לבושים בגדים חדשים,לנו לא נותר אלא מהאחים היותר גדולים. כשכולם היו הולכים לחוגים אנו היינו עובדים עם אבא בלולים. כאשר אתה קראת עיתון אנו היינו מחכים שתיזרקו ,ואז איתו ננגבו. כן...היינו מנגבים עם העיתון. וזה רק קצה הקרחון של זכרונות ילדותי.......... והיום ....כן היום בשל טעות כתיב אומללה הינך מנסה להחזירני לילדותי הנוראה....לכן דע ידידי המלומד עומד אני לסיים את תוארי הראשון ולא אתן יותר לך או לשכמותך ..לכלותני בשל טעות אחת אומללה וגם אם יוספו טעויות אדע לתקנם ולהגן על כבודי שממילא אבד מזה זמן רב. והיום בראש מורם הנני שלומי אהרוני בן 26 אומר לך ולשכמותך אני כמו כולם ,ולא אתן לך את התענוג להרחיקני או לחילופין להפחידני,הימים הנוראיים עבורי הסתיימו,והיום אני גאה בראש מורם. וביחד אוליי נציל את המצב. כל טוב לך חבר ולמרות הכל ידי עדיין מושטת אך ורק לשלום.

06/05/2001 | 09:58 | מאת: ורדה

אולי זה ילמד משהוא את האדון החכם שלנו..............

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית