אודי..
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
זמן גרוע ביותר לכתוב.. תשובה לא אקבל עד יום שני..נורא.. ואני מוצפת..וכואבת..וכועסת......................................................................................................העולם בלתי נסבל..נתקעתי בבית ההורים..ממחסור בכסף..אם בעבר יכותי לשכור דירה ביתר קלות..עכשיו זה נעשה בלתי אפשרי... לא רצויה אצלהם..במיוחד אבי המעורער בנפשו..האלים................לעיתים נועלת את החדר בלילה..כי מפחדת שיכנס כדי לרצוח אותי......אני יודעת שאני לא צריכה להיות שם...ולא מסוגלת להשתחרר מהמגבלה הכספית..ומוסיף לזה גם עניין האין משכורת עד ש....אמצא עבודה אחרת...אבל גם עם המשכורת שהיתה, בשכירות צריכה להוציא לפחות 2/3 רק לשכר דירה..חשבתי אולי מלון זול באופן זמני..אולי לגור במכונית..ברחוב..התקופה הזו ממחישה לי הכי חזק כמה אני לבד לגמרי בעולם..אין לי אח או אחות שיסכימו לעזור לי..כל אחד שקוע בבעיותיו..רוצה הרבה פעמים למות..וכך לפתור את כל הדילמות..... מרגישה לא רצויה בשומקום...זה לא מגיע לי...חיים עלובים ביותר.. והוא בכל פעם מוציא מילים יותר פוגעניות..ועכשיו.."את מחכה שנמות כדי להשתלט על הבית"..אני מתביישת לכתוב את זה שלא תחשבו שזה נכון..חשבתי להתאבד..כדי להוכיח שזה לא נכון..אני שכל הזמן אומרת שכשהם ימותו, אמות איתם..איזו מפגרת..ושאבא יביע כזה חוסר אמון בבת...מצידי שינשל אותי בצוואה מכל הירושה..גם כך אין לי חיים..וחוצמזה אף אחד לא ערב..שאני לא אמות קודם..לפניהם...רוצה למות!
הי מיקה, עצוב לקרוא את דברייך, ובכל זאת, אני מקווה שלא תמותי ושתצליחי לארגן את החיים כך שתמצא עבודה ויימצא מקום מגורים. תקשיבי איזה יופי: https://www.youtube.com/watch?v=T46kamXy0Dg אודי
אתה לא לועג לי?..לפעמים לא ברור מהכתב..איך אתה אומר את הדברים..ומה מאחוריהם?... ואם אתה באמת מתכוון..אתה באמת חושב..שהפתרון.. בזה שאבחר בחיים??..שיר מקסים אגב.. אתה חושב שהבעיה בזה שאני לא בוחרת בחיים?...אני חושבת.."שנתתי להם צ'אנס"..אבל הם לא בחרו בי.. זה נשמע מצחיק..אבל באמת..היו תקופות קצרצרות..שהיתה לנו "זוגיות" בסדר..(: אבל השתנינו.. הנסיבות ואני.. וכבר לא טוב לנו ביחד.. והתקופות הרעות..יותר רעות מאי פעם.. והגיע הזמן להתגרש..:(
אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני כותבת לך...אני קוראת את ההודעות שלך מידי פעם, הפעם גם לי היה עצוב, קשה מאוד...הלוואי שזו ירידה לצורך עליה, ומלבד זה גם אם את חיה כרגע בבית של ההורים, את לא אבא שלך ולא אמא שלך, ומה שאבא שלך אומר בכלל לא קשור אלייך, זו הפרנויה הפרטית שלו, לפעמים כדאי לשמור מרחק כמו שאת נועלת את החדר רק מבחינה רגשית, לנסות לראות את הדברים מבחוץ. מקווה שלא תאבדי את האמונה בעצמך וביכולות שלך, ושיהיה לך טוב. שלך מ.
ממש תודה על המילים(:..בוודאי שזה בסדר..ויותר מזה.. ומאחלת גם לך רק טוב.. אהבתי את הכינוי שלך..והקיצור..כמו שלי..ומה היינו עושים בלי מילים? תודה מ.