מי מעוניין בקבוצה סגורה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/05/2001 | 08:34 | מאת: טלי וינברגר

גולשים יקרים, בימים האחרונים עלה הרעיון להקים קבוצה דינמית סגורה פה באתר. רציתי לבדוק עימכם מה דעתכם בעניין, והאם חלקכם היה מעוניין להשתתף בקבוצה שכזו. להלן הרעיון למסגרת הקבוצה: מהות הקבוצה תיהיה קבוצה עם משתתפים קבועים (בין 10 ל-15 לכל היותר), אשר תיפגש בשעה קבועה אחת לשבוע למשך כשעה עד שעה וחצי (המסגרת הסופית תיקבע עם תום התגבשות הקבוצה). ההשתתפות בקבוצה תיהיה כרוכה בתשלום חודשי. כל משתתף יקבל קוד סודי, וכך תימנענה כניסות של "זרים". כל מי שיהיה מעוניין להצטרף לקבוצה,יגיע לראיון אישי עימי (פנים אל פנים), ונבדוק יחד את הצטרפותו לקבוצה. אני אנחה את הקבוצה, וייתכן שיצטרף אליי מנחה נוסף. אז מה אתם אומרים? תחשבו על זה, ותכתבו לי את מחשבותיכם ודעותיכם בעניין, אקרא את הדברים כשאחזור מהחופשה. אז בינתיים...להתראות. שלכם, טלי פרידמן

02/05/2001 | 08:59 | מאת: אליאן

טלי, רעיון מצויין... אני בפנים !!!

02/05/2001 | 09:06 | מאת: רוז

מה הרעיון המסתתר מאחרי זה?

02/05/2001 | 09:09 | מאת: מריה

תקראי את ההודעות בנושא...

02/05/2001 | 10:38 | מאת: סתם מישהי

היי טלי אני די חדשה בפורום, אבל עוקבת אחר ההודעות בימים האחרונים והייתי שמחה להצטרף אליכם...את הסיפור שלי אני מעדיפה לספר פנים אל פנים. כאן אומר רק שאני מחפשת תמיכה במאבק לא קל שאני מנהלת בשנים האחרונות, והייתי רוצה לתמוך גם באחרים/ות במאבקם/ן. אז...אם הדבר אפשרי מבחינתכם- אני בפנים!

02/05/2001 | 11:32 | מאת: גמ

שלום, אני חושבת שהרעיון של הקבוצה טוב מאד! אני מטוחה שיש אנשים שהיו רוצים לשתף אחרים במה שעובר עליהם, אבל הקהל הגדול מרתיע... אז זה פתרון לאוירה יותר אינטימית... אם זה אפשרי, גם אני הייתי מעוניינת להצטרף לקבוצה. בכל מקרה- מקוה שזה יצא לפועל, ויצליח !

02/05/2001 | 18:52 | מאת: רוז

יוסתרו ההודעות?

02/05/2001 | 19:22 | מאת: אביב

היי טלי, אני בפנים בשלושה תנאים: 1. שאני יעבור את הראיון האישי איתך, ושתקבלי אותי כמובן. 2. שהמטפלת שלי תסכים, שזה דבר טוב בשבילי. 3. שישאר לי קצת זמן לנשום אחרי כל העסוק הפסיכולוגי הזה סביב עצמי - הטיפול כתיבה על עצמי, הפורום וקבוצת התמיכה. קבלי חיוך, אביב.

03/05/2001 | 01:00 | מאת: דניאל

ואני מוסיף: 4-שאני בפנים. דניאל.

03/05/2001 | 07:48 | מאת: סוזי

הי טלי! אני מעוניינת בקבוצה סגורה, כמובן, הרי אני יזמתי את הרעיון, אפשר להגיד. זה ישמח אותי מאוד אבל שתי בעיות: ראשית אני לא גרה בארץ (מהפתעות האינטרנט!) ולכן לא תוכלי לעשות אתי ראיון פנים אל פנים אלא רק בטלפון, כשאבוא לחופשה אוכל לפגוש אותך. שלישית, שעה קבועה לא תעבוד עבורי כי השעות אצלי ובארץ הפוכות לגמרי. אני פשוט נמצאת בצד השני של כדור הארץ. אני חושבת שהפורמט הטוב ביותר יהיה פורום חופשי לגישה (של חברי הקבוצה הסגורה) עם חדר שיחות שבו אנשים יוכלו להכנס ולשוחח בצורה חופשית, כשמדי פעם נקבע שיחה יחד עם המטפלים שנוחה לכולם ובהסכמת כולם. הרעיון הוא שכל אחד יוכל, כמו כאן, להכנס מתי שנוח עבורו, כי כולם עסוקים נורא, ובכל זאת להגיע לרמת חשיפה גבוהה שאינה מתאפשרת בפורום הפתוח, ולפעמים אפילו מבריחה ממנו אנשים. הרעיון של שני מטפלים הוא מבורך כי העומס על המטפלים הוא רב וכל אחד ירצה שיגיבו לדבריו. להתראות, סוזי.

03/05/2001 | 11:26 | מאת: רוז

אבל במילא כולם משתשמשים פה בשמות בדויים, אז מה הסיפור של קבוצה סגורה?

03/05/2001 | 18:47 | מאת: אביב

היי טלי, אני עוד צריכה לחשוב על זה, אבל אם זו הכוונה נראה לי שאני בחוץ, כי מה יהיה ההבדל בין הפורום הסגור לעומת האינטרנט חוץ מהגבלת האנשים ? כל היופי בעיניי של הפורום הוא שמלבד הקבוצה הסגורה יש גם אנשים מתחלפים, שהולכים ובאים, ומוסיפים קצת "תבלינים". כאן בפורום אני יכולה להנות משני העולמות, גם יש לי את המשפחה הקבועה שלי התומכת והאוהבת, וגם באים לבקר אותי חברים מרתקים מדי פעם. אם חוזרים לרעיון של שעה קבועה בשבוע, אני בפנים. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית