תחושה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2012 | 19:44 | מאת: גילת21

אני מרגישה שענייני העולם ...מעייפים אותי...לחיות יום פשוט של-נגיד- לעשות קניות לנסוע באוטובוס להתחכך עם אנשים...לעבוד לנקות להכין אוכל לאכול לישון...וכו... יום כזה כמו שנראה לי שכל האנשים האחרים חים - יום כזה מעייף אותי ויש לי תחושה שזה לא טבעי לי.. אני מחפשת משהו אחר... שמשהו חסר לי... לפעמים מין מחסור באיזה ריגוש, במשהו חזק כזה משהו מטשטש חושים? שמשהו יהיה חזק, לא רגיל אלא מאד... כאילו ביום יום הזה משהו חסר לי? ואולי באמת חסר משהו שלאחרים יש ואני לא ראה מבחוץ? או אולי זו התמכרות, לריגושים? כי גם כשלכאורה לא חסר כלום... אודי, יש לך איזו פרשנות לזה? [ובקול קטן ונבוך: תודה שאתה מרשה לי להיות כאן... אפילו שאני לא בטיפול... אני משתדלת, בשבילי ובשבילכם...שזה לא יהיה יותר מדי.. אני יודעת ש"הפורם אינו בא במקום"...זה בסדר, מה שאני עושה כאן? זה גם קשור להודעה שלי משבוע שעבר... כי זו גם סיבה למה אני מבטלת את שייכותי לכאן...]

הי גילת, לא צריך לפרש יותר מדי. את אומרת זאת בריש גלי: משהו חסר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית