חברים..אתם הכי מתוקים......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/04/2001 | 23:42 | מאת: דניאל

הייתי בפורום הלם-קרב בא פרופסור חשבתי שיהיה מעניין,אך האמת התאכזבתי. ממה?האמת אני לא יודע ,ואפילו אני לא יודע לשם מה שיחה זו נוצרה,היות ולא ראיתי את יעילותה. ולכן חבריי הצעירים...אתם הם דור העתיד...אל תהיו מדוכאים כמונו "הזקנים". אתם אלו שצריכים להרים את המושכות ולהמשיך הלאה. אתם אלו שצריכים להקים את הדור הבא. אז עורו חברים ,עזרו לעצמכם,כי באמת מאיתנו לא תבוא הישועה. וסליחה על שגררתי אתכם לפורום המדוכאים. סליחה על שהתערבתי בעיסוקכם,לכן תכניסו טוב לראשכם אתם נורמלים לחלוטין,אתם בריאים לחלוטין,אתם הממשיכים. ואנו.....?כמו שאמר הפרופסור המלומד...לנו אין תרופה ואנו נשאר דפוקים. שלכם באהבה חבריי הצעירים. דניאל.

29/04/2001 | 23:47 | מאת: אביב

אתה הדובדבן שבקצפת...

29/04/2001 | 23:49 | מאת: אביב

על מה הסליחה ? על שהכנסת אותנו לעולמך ? תודה, שעשית את זה.

30/04/2001 | 00:21 | מאת: דניאל

שאני מאוה........... באמת תודה כי רק בזכותך ...... ובאמת. דניאל-:)

30/04/2001 | 13:22 | מאת: רוז

יא

30/04/2001 | 22:22 | מאת: דניאל

מה קרה???נהיית אופיר....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית