חוות דעת על "ריספרדל" - ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/04/2001 | 10:56 | מאת: שרית

שלום אבקש מכל משתתפי הפורום אשר ילדיהם נוטלים ריספרדל , אינפורמצייה על התרופה מבחינת השפעותיה ותופעות הלוואי שלהץ לבני בן ה=10 הסובל מבעיות קשב ריכוז ורגשיות התרופה "ריספרדל" במינון 0.5מ"ג הוצעה ואני די לא שקטה ומתלבטת על כן אבקש חןןת דעת מהורים שלילדיהם הוצעה תרופה זו מהנסיבות שציינתי וכן מצוות המקצועי של הפורום אבקש מידע מפורט על תרופה זו והשלכותיה. בתודה

28/04/2001 | 18:26 | מאת: שרון

שלום אני לא רופאה אך מניסיוני אוכל לומר כמה דברים: מאוד מפתיע אותי שבנך מקבל תרופה אנטי פסיכוטית לבעית קשב וריכוז. התרופה מיועדת למניעת התקפים פסיכוטיים, ונחשבת כטובה בתחום הזה מינון של 0.5 מיליגרם נחשב למינון נמוך מאוד נותנים תרופה זו עד מינון של 6 מיליגרם מניסיוני תרופה זו גורמת למספר תופעות לואי : חוסר ריכוז חמור, אי שקט, עצירות ,ישנוניות מרובה ורעד יש תרופה שעוזרת להפחית את חלק מתופעות הלואי לתרופה קוראים "דקינט" מקווה שעזרתי שרון

28/04/2001 | 21:14 | מאת: שרית לשרון

תודה על תגובתך האם את נוטלת את התרופה? ובאיזה מינון? מה זה מצבים פכסיכוטים? למה את נוטלת את התרופה ובת כמה את? כמובן אשמח אם תשיבי בתודה האם את מכירה ילדים שלוקחוים תרופה זו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית