לפסיכיאטר ולפסיכולוגים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2001 | 22:44 | מאת: מרים

שלום רב לפני מספר ימים שאלתי שאלה בפורום לא קיבלתי תשובה .אודה לך אם תוכל לענות לי בהקדם שאלתי היא: בני סבל מדיכאון וקיבל עקב כך בהמלצת פסיכיאטר פרוזאק לאחר כחודש חל שיפור משמעותי במצבו והפסיכאטר המליץ להפסיק את השימיש בתרופה. כעבור מספר ימים בהם בני לא לקח את התרופה חלה החמרה במצבו ושוב הוא סובל מדיכאון. שאלתי היא האם עכשיו ההשפעה של הפרוזאק תהיה זהה לזמן שלקח בפעם הראשונה או האם עכשיו ההשפעה תהיה מהירה יותר ? תודה רבה מרים

27/04/2001 | 15:38 | מאת: טלי וינברגר

מרים שלום רב, ד"ר פלד, הפסיכיאטר היועץ של הפורום מייעץ כאן לא לעיתים תכופות. עליך להמתין בסבלנות לתשובתו, או מאידך לשלוח לו אימייל, לפי הפרטים המופיעים בכרטיסו. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית