טלי- את כאן ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2001 | 19:31 | מאת: אליאן

אני שמחה לראות שאת כאן...תכתבי לי משהו. אני משתטה..לא יודעת למה. ביי

26/04/2001 | 19:39 | מאת: טלי וינברגר

היי אליאן, מה שלומך? איך עבר החג? טלי פרידמן

26/04/2001 | 19:57 | מאת: אליאן

היי קראת את ההודעה של אביב ? היא צודקת ! אפשר לנפח בלון חדש... החג עבר בסדר,היינו בפיקניק עם חברה והילדים. הוא לא מעז להתקרב אלי ואפילו אמר שהוא לא יודע בשביל מה הוא חוזר הביתה... אבל אין לדעת. רגע הוא כועס ומתעצבן ומקלל ורגע שני מדבר רגיל... פסיכופט לא? אני מקווה שאני לא טועה והשיחה שהייתה לנו כנראה חילחלה אצלו והוא עצם זה שאמר את הדברים בקול גרם לו לחשוב בעצם למה להמשיך... האפקסור מתחיל כנראה להשפיע עלי,כך אני מרגישה.... עוד קצת ויהיה לי האומץ להגיד לו שאין לנו מה לחפש יחד .ואו שעושים את זה יפה עד כמה שאפשר או שזה יהיה מכוער... בררר איזה פחד... רק שלא אוותר, רק שלא אשתכנע אחרת... ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית