טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2001 | 15:26 | מאת: סתיו

בבקשה תחשבי על פיתרון. לפחות תשתדלי, תקחי את הזמן.. סתיו

26/04/2001 | 19:30 | מאת: Angel

היא ביקשה ממני כרגע למסור לא לענות על הודעה זו,כיוון שהיא עזבה את הבית "ולא יכולה להכניס את המחשב לתוך התיק" לדבריה,זה עד שהוריה יתנצלו אבל היא לקחה את הפלאפון כדי לשמור על קשר עם אחותה,ככה שאני מניחה שהיא לא בסכנה כלשהיא והיא הולכת למקום מסודר.היא לא רצתה כ"כ להגיד לי לאן תודה,אנג'ל

26/04/2001 | 19:59 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל ערב טוב, קשה להיות מהצד השני, מהצד שמנסה לעזור אך לא מצליח לגעת, לא מצליח להיות שם איתה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר איתה, ואם את יוצרת איתה קשר, אז תמסרי לה ד"ש. את יכולה למסור לה גם את מספר הטלפון שלי, במקרה ותרצה לדבר. שיהיה ערב טוב, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית