לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2001 | 19:52 | מאת: אביב

טלי יקרה, "אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר לפעמים עצוב או מר הוא לפעמים הוא שר לפעמים פותח דלת לקבל מכה אבל אבל לרוב אדם בתוך עצמו נסגר אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב אדם גם לעצמו הוא זר ואת ואת כמה טוב שבאת בלעדייך ריק הבית והלילה קר אז אני שומר עלייך כמה שאפשר ועם כל זאת היית אמצא אותך מחר אדם קרוב אצל עצמו אדם בתוך עצמו הוא גר " / שלום חנוך. לא קל היה לגור בתוך עצמי בזמן האחרון, סערה קשה עברה שם, והבית נהרס, אבל ... כמה טוב שבאת ולא הלכת, ונשארת והתעקשת ודיברת ושלחת, בייחוד בלילה המפחיד מכולם, ועכשיו הבית מנסה להתארגן מחדש, ואני אשמור עלייך שם היום, מחר ולעד, כי בלעדייך באמת הלילה יותר מדי קר. ר.

25/04/2001 | 19:55 | מאת: Angel

השארתי לך הודעות בפורום...לא מלפני הרבה עמודים מה שלומך?

25/04/2001 | 19:59 | מאת: אביב

היי אנג'ל, עכשיו אני בסדר, עברתי כמה ימים קשים, אבל עברתי אותם ואפילו בלי לאכול ולהקיא, הייתי בחופש קצר, לקחתי קצת פסק זמן. אביב.

25/04/2001 | 23:36 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, כהרגלך, את מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש. אני מקווה שהסרט שעבורו התנתקת מכאן היה נחמד, ובכלל שאת מעבירה את הזמן בנעימים. שיהיה לך יום עצמאות שמח, טלי פרידמן

25/04/2001 | 23:44 | מאת: אביב

היי טלי, נשארתי קצת לבד הלילה, אמא הלכה לביייביסיטר ותישארלישון שם, קצת מצחיק וילדותי אבל אני עוד פוחדת לישון לבד, אחרי הלילות האחרונים שלי... אבל לפחות מישהי אחת שומרת על שנתי... תודה ו... , ר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית