ELATROLET

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2000 | 11:36 | מאת: אלמוני

שלום רב 10.2.00 האים התרופהELATROLET ניתנת גם כמשככי כאבים, והאים היא ממוללצת לילדה בת 16 שאין לה שום, היסטוריה להפרעה נפשית או דיכאון, רק כאבים מוגדרים מאוד שמשום מה לרופא המטפל (נירולוג) נידמה שאין להם בסיס במציאות, הילדה מוכרת כסובלת ממגרנות הרבה שנים, והרופא הנ"ל הןא חדש ולא מכיר אותה, הילדה עירנית חברותית, מקובלת פעילה וחרוצה, ולי משום מה נידמה שהןא לא בדיוק התכוון, רק להקלה בכאביה, מה גם שהוא הסביר ולא הסתיר מהי התרופה רק טען שהיא ניתנת גם לשיכוך כאבים מצפה לתשובה מהירה

26/02/2000 | 20:58 | מאת: אמיר זהר

לאלמוני שלום רב ידוע לי שאלטרול היא תרופה מרגיעה שעובדת במיקרים של לחץ נפשי מצוקה וחרדה. איני יודע האם היא ניתנת גם לשיכוך כאבים. בנוסף התרופה ממכרת לכן כדאי להיזהר בשימוש ממושך בה. ידוע לאלטרול אינו ניתן רק לחולים נפשיים אלא גם לאוכלוסיה נורמלית הסובלת מחרדה כמו למשל ווליום. בברכה שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית