לאליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2001 | 17:07 | מאת: רחל

קיבלתי את המייל. וואווו........... איך שאת כועסת! אולי זה דוקא טוב- לפעמים הכעס מגייס את הכוחות לפעולה. אני רק רוצה שתחשבי טוב על כל צעד, ושתגני על עצמך. אשלח לך במייל את דעתי על השיחה, אבל רציתי לאחל לך, ולכל חברי הפורום- חג עצמאות שמח. עם הרבה תקוה וחיזוקים, עם מבט גאה ומפוקח על העבר, וציפיה אופטימית לעתיד. חיבוק לכ-ו-ל-ם.

25/04/2001 | 17:32 | מאת: אליאן

היי, אני עדיין כועסת אך פחות משהייתי כאשר כתבתי לך... הכל יצא מהר ללא שליטה. וכן ,הכעס עוזר במשהו לגייס כוחות ונראה לי שהפעם הכעס יופנה אליו ולא אלי... גם בזה הטיפול עזר ועוזר לי להפנות את הכעס למי שמכעיס, להוציא אותו החוצה... שיהיה גם לך חג שמח...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית