טלי, אנג'ל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2001 | 09:38 | מאת: סתיו

חזרתי. אני מקווה שעבר עליכן שבוע מצוין, אנג'ל, מה קורה איתך? הבנתי שמשהו לא היה כ"כ בסדר... ממה שנאמר פה. אם את רוצה לדבר, אני פה. שיהיה יום קל, וחג שמח. סתיו

25/04/2001 | 15:27 | מאת: טלי וינברגר

מה שלומך? איך עבר עליך השבוע? אני מאחלת גם לך עצמאות שמח, טלי פרידמן

25/04/2001 | 15:44 | מאת: Angel

סתיו-מה נשמע?איך עבר השבוע?עוד נדבר היום אני מקווה...כי כנראה שאני "אתקע" בבית.החברים שלי כבר לא רוצים אותי...התרחקתי....תראי מה קורה.... טלי-תודה לך.קראתי אתמול את ההודעה שלך בלילה.רציתי להודות לך אבל הייתי מתה לישון.אני עוד ממשיכה לאמלל לי את הלילות וגם את הימים ואת בטח מבינה על מה בדיוק אני מדברת. קיבלתי את האימייל שלך.אני אתקשר ואברר ברגע שתתני לי גם את המספר השני ואני אוכל להשוות מה יותר מתאים לדעתי. אגב תשמעו הלצה על חשבוני-בזמן האחרון אני מקבלת מלא אימיילים מאנשים מהפורום עם כתובת הוטמייל שמציעים לי ללכת לפסיכיאטר ולקחת תרופות ו"הכל יהיה בסדר" לטענתם. למרות שלי נראה שמדובר סה"כ במטרידן אחד ולא בכמה....

25/04/2001 | 18:44 | מאת: סתיו

היי טלי, אז הנה תשובה לגבי איך עבר עלי השבוע, מראש אני מתנצלת אם הניסוח מסורבל משהו, אני לא ממש מרוכזת, אבל אני אנסה לספר וגם שתביני. השבוע ההורים שלי דברו עם המפקד שלי. הם רוצים להוציא אותי מהצבא. הם לא מבינים שזה שאני אצא מהצבא זה לא אומר שאני אלך לאיזה טיפול מטומטם. בקיצור איכשהו זה הגיע לקצין העיר. ממש בלגן ואני רוצה שהוא כבר יפסק. אני לא יודעת איך אמא שלי הצליחה להסיט ככה את אבא שלי, הם בכלל לא אמורים לדבר אחד עם השני. אני לא מבינה למה הם חייבים להרוס כל דבר שטוב לי איתו. עד עכשיו ממש טוב לי. והם רוצים להרוס את זה. הם לא יכולים לראות שטוב לי. אם הם ימשיכו ככה אני לא חוזרת הביתה יותר. אם הם רוצים "משחקי כוחות" בבקשה, אני אנצח גם ככה. הם לא יקבעו לי מה לעשות עם הגוף שלי או עם החיים שלי. אם יש לך איזשהו רעיון איך להפסיק את כל הבלגן הזה שנוצר תכתבי לי... הבעיה היא גם שהם לא מאמינים לי שטוב לי, שאני שולטת בחיים שלי מספיק טוב בשביל שהם לא יצטרכו להתערב. חג שמח סתיו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית