אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/02/2010 | 00:02 | מאת: מ.

רוצה להיעלם מרוב בושה! מה עושים כשמתחרטים לאחר חשיפה?? כל כך הרבה זמן שמרתי משהו לעצמי, כדי לשמור את עצמי להגן על עצמי.יש דברים שאפילו מטופל צריך לשמור לעצמו אחרת הוא יכול להתמוטט/להתפרק/להפסיק טיפול כי לא יכולה להסתכל לה בעיניים יותר. לא יכולה שהיא תראה אותי..איך עשיתי כזה דבר??!!! איך אפשר להחזיר את זה אחורה? אי אפשר נכון אודי? איך איבדתי שליטה ככה?

לקריאה נוספת והעמקה

הי מיקה, בושה אכן מביאה עמה את הרצון להעלם... אבל יד לי ההרגשה שבחשיפה יכול להיות גם משהו משחרר (כמו גם ביכולת לאבד שליטה לעתים...). רק מה עושים עם הבושה?... אל תעלמי. יקבלו אותך (אני מקווה...) גם כך... אודי

16/02/2010 | 22:41 | מאת: מ.

עדיין את תחושת השחרור לא ממש מרגישה אלא תחושת חרטה ורצון לקבור את עצמי די עמוק מתחת לאדמה בכל פעם שנזכרת בזה.. בזה שכתבת שבכל מקרה יקבלו אותי - שהיא תקבל אותי - מרגיע, אבל ההסתייגות היא בדיוק מה שמבהיל אותי בלהגעיל ולהרתיע אנשים (עיוות פיזי ) וזהו לא יכולה-לא יכולה וממש לא יכולה לחיות עם זה שעוד מישהו בעולם יודע את זה...לא יכולה! תודה ומקווה שאתה נהנה מחופשת אמצע השבוע שמגיעה לך ביותר. (אולי איעלם גם מכאן עם הניק הנוכחי..חבל שבמציאות זה לא אפשרי)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית