לאנשי המקצוע בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2001 | 18:56 | מאת: אורית ארנון

האם תוכלו להפנות אותי לספרות בנושא התמודדות עם אבל?

24/04/2001 | 19:01 | מאת: רוית ניסן

אורית שלום. ישנו ספר בנושא שכתבה נירה כפיר ושמו "כמו מעגלים במים"- זהו ספר מרגש המתאר את שלבי האבל. אולי תמצאי שם הסברים לדברים שאת חשה. בברכה. רוית.

24/04/2001 | 21:54 | מאת: אורית ארנון

תודה רבה רוית, אחפש את הספר בקרוב !

25/04/2001 | 00:24 | מאת: טלי וינברגר

אורית שלום רב, אני ממליצה גם על הספר "החיים אבידות הכרחיות, ויתורים גורליים" של ג'ודית ויורסט (הוצאת ספרים הדר). הספר בכללותו עוסק במעברים בחיים ובשלבי ההתפתחות שלנו כבני אדם. יש שם גם חלק שעוסק במוות. זה אינו ספר שעוסק באופן ישיר בתהליכי אבל ואובדן, אך לדעתי חלקים ממנו עשויים לענות על הצורך שלך בהבנת התהליכים האישיים שאת עוברת. ואגב, ג'ודית ויורסט הוציאה ספר נוסף, גם הוא עוסק בנושאים דומים, ונראה דומה לספר הראשון מבחינה חיצונית, אך אינני זוכרת את שמו. שווה לך לבדוק את שני הספרים. בברכה, טלי פרידמן

25/04/2001 | 11:40 | מאת: אורית ארנון

תודה רבה על ההמלצות אחפש את הספרים בקרוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית