אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2001 | 09:45 | מאת: פוליליטיס

אשתי ואני מקיימים יחסי מין מלאים ומהנים כבר זמן רב. אולם אשתי אף פעם לא בטוחה שהיא מגיעה לאורגזמה, והיא מחכה להתכווצויות מהירות (עליהן היא שמעה מחברותיה) שיבשרו על בוא האורגזמה. עם זאת אשתי מגיעה לסף הנאה כזה שהיא כבר לא מסוגלת שיגעו בה "כי זה יותר מדי". האם היא מגיעה לאורגזמה? נוסף על כך, לאשתי אבר מין גדול יחסית, האם עקב כך היא מעדיפה חדירה מאחור וגירוי ידני?

25/04/2001 | 06:50 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום לך, אתה מספר כי יחסי המין שלכם מלאים ומהנים מזה זמן רב. אז למה לחפש את מה שמעבר לאופק? כללית, יש נשים שאצלן הגמירה היא רק, או כמעט רק, ע"י גירוי ידני, מה שלא ממעיט את ההנאה מיחסים "רגילים", כמו שקורה אצלכם. ולשאלתך השניה: אם זה טוב, אז למה לחפש את הסיבה לכך? כללית, חדירה מאחור מאפשרת חיכוך באזורים שאינם מגורים ע"י חדירה "רגילה", אצל רוב הנשים, והשאלה אינה למה (עניין הגודל או הרוחב של איבר המין), אלא האם הגריה הנוספת הזו אכן נעימה. התשובה היא: לא תמיד. ואם אצלכם זה כן, אז שיהיה בכייף, ובלי להסס... כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

25/04/2001 | 19:45 | מאת: polilitis

עיקר השאלה המפריעה לאשתי היא האם היא אכן "גומרת"? ומה עם ההתכווצויות המפורסמות שלא מגיעות אצלה לפי דעתה, מה אומר לה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית