למשתמשים ב"ריספרדל" -חוות דעת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2001 | 09:34 | מאת: שרית

לבני בן ה 11 בערך הציעו , (פסיכיאטר )טיפול בריספרדל 0.5מ"ג ליום לטיפול בבעיות קשב וריכוז, ( לא לסכיזופרניה) אבקש מההורים שגם להם הוצע טיפול זה חוות דעת על התרופה והשפעותיה לטוב ולרע ובכלל למשתתפים ולנוטלים תרופה זו במינון של עד 1מ"ג העניין מאוד חשוב לי, שיתוף הפעולה שלכם, כי אני בחרדה ובהתלבטות איומה בקשר לתרופה והשפעותיה כל מידע יסייע לי לעשות החלטה בתודה

24/04/2001 | 12:05 | מאת: אליאן

שרית, למה לא הציעו לך ריטלין ? עשית לו איבחון קליני? בדיקות דם? אני יכולה לרשום לך מלא הודעות בעד הריספרידל ולעומת זאת גם מלא הודעות נגד ! כל מקרה והבעיתיות שלו. אז נכון, לבני יש תופעות לוואי אבל זה כלום לעומת השיפור שחל בתיפקוד שלו ובמהלך המחלה. אז נכון שהוא מדבר לפעמים לא ברור ונכון שיש לו תנועות לא רצוניות אבל,וכאן מגיע האבל הגדול. הוא נמצא איתנו כאן ועכשיו ולא אי שם בעולם שלו המפחיד,מנותק מהמציאות... אז מצידי שיזיז את הרגלים ,הידים,הראש ומה שרק אפשר... אגב, תכנסי לחיפוש והקלידי את המילה ריספרידל ותוכלי לקרוא דברים נוספים.

24/04/2001 | 17:58 | מאת: שרית לאליאן

תודה על שתוף הפעולה אך ברצוני לדעת בן כמה בנך אם אפשר ומה הוא המינון שהוא לוקח? לאחר כמה זמן של טיפול התחלת לראות שיפור? האם הוא סובל מסכיזופרניה? תודה לך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית