חוסר שקט מוטורי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2001 | 04:26 | מאת: שלומעית

אני בת 46 לפני חודשים נפסק המחזור טרם ערכתי בדיקות הטרמונליות או גלליות לודוי העינין לאחרונה סובלת בלילות מחוסר שקט מוטורי מתעוררת כל לילה בשעה 3 ועשרים דקות בדיוק ולא מצליחה להרדם מרגישה אי שקט נוראי בגוף כאלו רוצה לקחת איזה כדור להרגיע הרחשים האלה עם השכמה באמצע הלילה מרגישה תחושת היפר אקטיביות כמו רצון לרוץ על מכשיר הליכה או לנקות את הבית וכו סהכ תחושה מאוד לא נעימה ומציקה בחיי היום יום שלי אני מאוד רגועה שמחה עם מצב רוח מעולה רוב הימים ולכן חשה שזה לא על רקע קושי פסיכולוגי בכל אופן התופעה ממש קשה לי ולא נעימה האם יש טיפול תרופתי האם זה אופיני לגיל מעבר או מה לעשות תודה

23/04/2001 | 09:14 | מאת: אורה

ניסית לברר בפורום של רפואת משפחה, או פורום רפואת נשים? או לשאול את הרופאים שלך עצמם? כמו שתמיד אומרים כאן לפני שפונים לפסיכולוגיה חשוב לבדוק את ההבט הפיזיולוגי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית