חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2001 | 22:16 | מאת: חיים

לפני שבוע חברה שלי שכולה הייתה חברה שלי במשך שבוע ניפרדה ממני בפעם השנייה אחרי בלבול מצידה אני לא יודע מה יש לה ואני מאוהב בה עד הגג ואז בא חלום שהשאיר אותי בסימן שאלה והרבה שביזות שהולכת איתי לכל מקום....בחלום ישבנו כל החברה מהבסיס בחצי עיגול חברה שלי לשעבר ישבה מימני והיא הייתה כזאת מקופפת כאילו מנסה לראות מישהו וראיתי אותה כזה בחטף עיין קורצת לו והכל בחלום ....התעוררתי בבאסה רצינית...אתה יכול להסביר לי מה החלום הזה מנסה להגיד לי למרות שהתשובה דיי ברורה אבל עדיין רוצה לדעת תשובות.........

23/04/2001 | 00:18 | מאת: ד"ר דרור גרין

חיים יקר, לחלומות אין פשר חד משמעי. כל חלום מדבר בשפתו של החולם, ורק באמצעותך ניתן להבין אותו. אם תספר מעט על הרגשות שהתעוררו בך בעקבות החלום, וההקשרים שעולים בך כתוצאה מן החלום, ניתן יהיה לחשוב יחד על פשר אפשרי. בברכה, דרור גרין

23/04/2001 | 19:30 | מאת: חיים

תודה רבה על התשובה אני ינסה לדבר איתה ולומר לה מה אני מרגיש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית