"ריספרדל" לבעיות קשב וריכוז לילדים , חוות דעת המשת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2001 | 07:24 | מאת: שרית

שלום לכולם ילד בן 11 סובל מבעיות קשב וריכוז הומלץ על "ריספרדל 0.5מ"ג" לטיפול 1. אבקש חוות דעת של המומחים על תרופה זו ותופעות הלוואי 2 . חוות דעת של הורים או מטופלים בתרופה זו והשפעותיה עליהם לטובה או לרעה , במיוחד הורים שגם הומלץ להם טיפול זה לבעות קשב וריכוז בתודה

23/04/2001 | 07:51 | מאת: שרית

אבקש חוות דעת של הורים או משתמשים בריספרדל לבעיות קשב ריכוז וכד, איך התרופה השפיעה על ילדכם? ומה תוצאות הלוואי? אם יש? מאוד חשוב לי לדעת תודה

23/04/2001 | 08:46 | מאת: אליאן

שרית, בני משתמש בריספרידל אך לא בגלל הפרעת קשב וריכוז... התרופה היא טובה מאד אך יחד עם זאת ישנם תופעות לוואי כמו תיאבון רב, עייפות עויתות לא רצוניות בלסת ובלשון ועוד... אבל מה שחשוב זה שהתרופה משפיעה לטובה ובמיקרים מסויימים אין מנוס וחייבים לקחת אותה. מה גם שעל כל אחד היא משפיעה בצורה אחרת- יש מי שרגישים יותר ויש מי שפחות. מי הציע לך את התרופה ? והאם הציעו תרופות נוספות ? ביי ויום נעים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית