דכאון כתוצאה מבעיות פיזיולוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2000 | 22:40 | מאת: אורלי

אני בת 40 והספקתי לעבור כתוצאה מתאונה שלושה ניתוחים בעמוד שדרה, מצבי הפיזי אינו שפיר, אני חייה על משככי כאבים כמו זריקות אפידורל או כדורי מורפיום (הכל במרשם רפואי). לצערי, אני יכולה לתפקד רק באופן חלקי, ולכן, אני עובדת במשרה חלקית בלבד, ולומדת בשאר הזמן. גם תיפקודיי החברתיים נפגעו כתוצאה מהפגיעה בגבי, והדבר גורם לי לא אחת לשקוע בעצב רב. רציתי לדעת האם וכיצד ניתן להתמודד עם סיטואציה שכזו

26/02/2000 | 20:52 | מאת: אמיר זהר

לאורלי שלום רב אני מפנה אותך לכתבה שתצא בגיליון הבא בעוד כמה ימים על דיכאון חד קוטבי. אם הדברים שרשמתי בכתבה מצביעים יותר על הפרעה נפשית כדאי לך לפנות לאיש מיקצוע פסיכולוג או פסיכיאטר. בברכה שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית