רגישה מדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2001 | 21:48 | מאת: sha

שלום! מאז ומתמיד הייתי רגישה מאוד, מאז שהייתי ילדה. במשך הזמן עברתי שני מקומות עבודה בהם נתקלתי בהערות של אנשים שאיתם עבדתי, בין היתר גם נפגעתי והתחשלתי אך עדיין אני נפגעת מהערות של אנשים, מאוד "איכפת לי" ממה שאנשים אומרים וזה לא תמיד טוב, יש לי תכונה לחשוד, לפקוח את העיניים ולא להיות פתי מאמין, תכונה טובה לדעתי שנעשתה אולי לקיצונית מעט. בתקופה האחרונה (כמה ימים ספורים) חוויתי חוויות לא נעימות בבית עם ההורים אנחנו שומרים על דיסטנס, אני הבת היחידה שגרה עם ההורים בבית, יש לי עוד שני אחים גדולים ממני שגרים מחוץ לבית, ההורים שולחים אותם לבירורים אצלי, מה קורה איתי,מה שמאוד מרגיז אותי עצם הידיעה שזה לא בא מהאחים אלא בעקיפין.כל תגובה או שאלה ששואלים או מגיבים אני לוקחת ללב, וכך זה גם מתבטא בחריפות בלחצים באיזור החזה מה שלא קרה מעולם. איך מונעים מצב של רגישות ופגיעות כה ממושכת שרק הולכת ומחריפה

21/04/2001 | 08:30 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

ראי את תשובתי להודעתך שנמצאת שורה אחת למעלה; היא מתיחסת שני המסרים שלך. ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית