מניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2000 | 12:20 | מאת: מדג

מחפש מידע על מניהדיפרסיה. על השפעת לקיחת סמי אסיד על החולה. על הקשר להתאבדויות לחולים אלו על אפשרות הריפוי וההשתלבות בחיים נורמלים. בתודה מראש.

26/02/2000 | 20:50 | מאת: אמיר זהר

למדג שלום רב באחת הכתבות הבאות התייחס בהרחבה למניה דיפרסיה. בכתבה הנוכחית שתצא בעוד מספר ימים התייחסתי רק לדיכאון החד קוטבי שהוא אינו מלווה בהתקפי מניה, כמו במניה דיפרסיה. כדאי לך לקרוא אותה כרקע לכתבה על מניה דיפרסיה. בברכה שי קולין

29/02/2000 | 19:44 | מאת: שין

תודה רבה

15/05/2000 | 15:19 | מאת: איציק

האם יצאה כבר הכתבה ואיפה אפשר למצוא אותה

31/01/2001 | 13:40 | מאת: זיוה לוי אלקיים

הייתי מאוד שמחה לדעת אם קבלת תשובה לנושא ששאלת? גם אני רוצה לבדוק את נושא לקיחת הסמים והקשר להתאבדות אשמח אם תיצור עימי קשר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית