לרחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2001 | 07:48 | מאת: אליאן

סוס ? טוב שרק הבוקר קראתי את ההודעה !.... אחרת בלילה.... :-) סוס מנצח !!! מעניין.... ושוב... "על הבוקר" את גורמת לי לחייך... שיהיה לך בוקר טוב

19/04/2001 | 15:10 | מאת: רחל

צהרים טובים! בבטוי "לא מחליפים סוס מנצח" התכוונתי למסר חיובי... ממש לא התכוונתי לעורר בך רגשות אשם על משהו שעושה לך טוב ועוזר לך. רציתי רק לעודד את עודד, שאפשר להשיג טיפול טוב גם בפחות, אפילו בהרבה פחות. יום נעים ותמשיכי לחייך.

19/04/2001 | 16:43 | מאת: אליאן

רחל, אם הייתי מרגישה שהטיפול לא עוזר לי ואני סתם מושכת...(במושכות :-) ) לא הייתי ממשיכה ללכת. זה ברור וידוע שניתן למצוא מטפל/מטפלת מעולים גם בפחות אך מאחר שמצאתי אותו ממש במקרה והוא מצליח "להגיע" אלי ומאחר ויש לי נסיון טיפולי לא הכי מוצלח, כיום, במצבי אני לא אקח סיכון ואתחיל לחפש... חיי קשים,מורכבים ומסובכים ואני לא יכולה להרשות לעצמי "מותרות" של חיפוש נוסף! דווקא אהבתי את הרעיון מאחורי המשפט "לא מחליפים סוס מנצח".... ולא יקירתי, אין לי רגשות אשם ! בעצם זו פעם ראשונה שאני שלמה עם עצמי ועם מה שאני עושה... ביי בינתיים... ומקווה לשמוע ממך בקרוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית