הורים-ילדים-אוכל!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2001 | 00:15 | מאת: adi

לטלי ורוית שלום רב, בעקבות השאלה של נועם, רציתי לשאול אתכן איך אתן רואות את המשולש למעלה, ומאיפה הוא נוצר. עדי

19/04/2001 | 09:11 | מאת: רוית ניסן

עדי היי. את שואלת שאלה מאוד מורכבת- ואין תשובה נשלפת ומוכנה מראש. כמו בכל תחום של קשר בין הורים לילדיהם- כל נושא משקף את החלקים הבעייתיים או הלא. הבחירה הינה לא מודעת וקשורה למטען הרגשי אותו מביא כל אחד מהשותפים לקשר- ולכן אצל משפחות מסויימות זה משתקף באוכל, אצל אחרים בשינה וכו'... הבנתי מהתכתבויותייך בעבר שאת מאוד מזדהה עם מצוקתם של ילדים- וכנראה שהיה לך לא פשוט אז, ואולי זה גם מקרין על היום. אם את מסכימה- אולי תספרי לנו קצת יותר עלייך בילדותך והיום, מה את אומרת? אשמח לשמוע על כך. בברכה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית