לאמא של....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2001 | 08:20 | מאת: אליאן

היי, שלחתי לך מייל אתמול.... מה שלומך ? שיהיה לך בוקר טוב... אגב ריספרידל, אני גם חושבת שזה כדור נהדר.... והדברים שכתבת .... כל כך מוכרים.... ביי ביי

18/04/2001 | 19:36 | מאת: רחל

הרגשתי חייבת להצטרף לאליאן. קראתי את ההודעה שלך, וחשבתי כמה זה טוב שאת כאן! כל מילה שאת כותבת מדויקת כל-כך, מעבירה כל כך טוב חוויות ותחושות. אני מרגישה שאת משמשת קול לאנשים שאולי עוברים דברים דומים, ואין להם את אותה יכולת בטוי כפי שלך יש... אני מקוה שתהיי חזקה מספיק כדי להמשיך, ובכל מקרה- תבורכי על כל מה שכתבת עד כה.

18/04/2001 | 22:27 | מאת: אמא של...

תודה לשתיכם. על כך שהקשבתם לי. נעים לדעת שאתם חשות את תחושותיי. אפילו מחמם את הלב......................... :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית