לטלי פרידמן ורוית ניסן -

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2001 | 08:04 | מאת: אליאן

אין צורך שתצאו לחופשה העניין מובן כבר.... :-) בכל אופן ,לא חופשה ארוכה... רק איזה יום או יומיים.... יום נעים...

18/04/2001 | 12:29 | מאת: רוית ניסן

היי. לא ברור לי למה התכוונת. בכל אופן קיבלתי את החלום- מענין ומורכב. אני אשלח לך בדואר אלקטרוני ביום שישי. תודה וביי. רוית.

18/04/2001 | 12:45 | מאת: אליאן

רוית, סתם קמתי בבוקר וכשראיתי שכל הצוות נמצא כאן אז זה הרגיע אותי! אני מאלו שמתרגלים לתבנית מסויימת וכל שינוי גורם לי לחרדה קלה... הכוונה בעקרון היא שאת וכל הצוות כאן אנשים מקסימים ונדירים ורציתי פשוט להגיד את זה. ובמקום לקרוא לתינוק בשמו זה הלך והסתבך... אבל אני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר טוב!! אז לא נבהלת מהחלום ? :-) ביי ואני מחכה בקוצר רוח לקרוא את דעתך !

19/04/2001 | 00:03 | מאת: טלי וינברגר

:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית