בעיות נפשיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2001 | 00:31 | מאת: פסי

שלום מחפשת אתרים -באנגלית ובעברית המתייחסים באופן מדעי ומעמיק לסוגי בעיות נפשיות שונים - לצורך כתיבת עבודה. תודה

18/04/2001 | 01:06 | מאת: טלי וינברגר

פסי שלום רב, יש המון אתרים טובים. אני מציעה לך להיכנס לאחד ממנועי החיפש כגון: אלטה ויסטה או יאהו ולהקיש mental health או psycology. אני בטוחה שתגיעי למה שאת מחפשת. ואם את צריכה משהו ספציפי יותר, אשמח לעזור. בברכה, טלי פרידמן

18/04/2001 | 01:14 | מאת: ד"ר דרור גרין

פסי יקרה, וכדי לחסוך זמן, את יכולה להציץ בספר 'פרקים נבחרים בפסיכיאטריה', מאת אליצור, טיאנו, מוניץ ונוימן, שיצא לאור בהוצאת 'פפירוס' של אוניברסיטת תל-אביב. דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית