למה אף אחד לא עונה לי???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2001 | 13:54 | מאת: אבלין

למה אף איש מקצוע לא עונה לי על מכתבי מה- 14/04 בנושא "סרוקסט"???? האם זה רק פורום של אנשים שמחפשים התכתבויות בינהם או גם פורום שבו המומחים אמורים לעזור לפונים??? בברכה...

16/04/2001 | 16:48 | מאת: שאול

המומחיות שלי כחולה היא להגיד שבהתחלה קשה עם הסרוקסט אבל הוא משפר את איכות החיים באופן דראמטי

17/04/2001 | 00:22 | מאת: טלי וינברגר

אבלין שלום רב, המוסמך לענות בענייני טיפול תרופתי הינו ד"ר פלד. הוא נכנס לכאן אחת לכמה זמן. רצוי שתשאירי שוב את ההודעה, ותפני אותו אל ד"ר פלד. את יכולה גם לשלוח לד"ר פלד אימייל. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית