התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2001 | 17:46 | מאת: איריס

אני נמצאת כחודש לאחר הלידה ומניקה. מזה כשנתיים אני סובלת מהתקפי חרדה לא קשים אך מטרידים. נעזרתי קצת ברפואה משלימה שעזרה לי, וכעזרה ראשונה לקחתי כפיתרון נקודתי בלבד כחצי כדור "קלונקס" . מכיוון שאני מניקה רציתי לשאול האם יש כדור מסוים שניתן לקחת ולהמשיך להניק, או האם ניתן לקחת קלונקס כעזרה ראשונה בלבד ובאופן חד פעמי? קשה לי עכשיו כשהתינוק עדיין קטן להתמסר לטיפול מסוים. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

16/04/2001 | 07:09 | מאת: רננה

נסי ריפוי ללא תרופות הרפייה ע"י עיסוק בדברים שונים שאת אוהבת כמו אולי לטייל לקנות לראות סרטים לשמוע מוסיקה עשי מה שמרגיע אותך תרופות זה בדרך כלל לא בריא כשמניקים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית