חוויות בבחירת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2001 | 16:20 | מאת: שאול

קיבלתי המלצה על מטפל בפסיכותרפיה היות שאני מכיר מידע אישי את הנושא של ההורמונים במח רציתי במטפל שתחום ההתמחות שלו הוא טיפול באנשים שהמענה הדומיננטי שלהם הוא טיפול בתרופות המטפל לא עשה רושם של מישהו שיודע על מה אני מדבר בין השאר אמר לי שהוא מתייעץ עם הפסיכיאטר אמרתי לו שהפסיכיאטר שלי לא יחזיר לו טלפון ובנימוס הפסקתי את השיחה המשפט המענין שאמר לי המטפל " אני מטפל בנפש" אני יודע שהדברים הבאים קשורים לנפש 1. מצבי הרוח 2. מחשבות טורדניות 3. רגישות יתר 4. זעם וכעס 5. לחץ כל הבעיות שקשורות בפעולות הנפש שמניתי מסולקות על ידי תרופות מתאימות האם יש חלקים בפעילות של הנפש שהמענה שלהם הוא שיחות והאם טוב עשיתי שהפסקתי את השיחה עם המטפל הספציפי בגלל שאינו מצוי לדעתי מספיק בתחום של הפעילות התרופתית תודה שאול

15/04/2001 | 16:47 | מאת: ""א ו ר""

אם אתה מקבל טיפול תרופתי והכול בסדר למה אתה צריך פסיכולוג?למה אתה אוהב לחפור יותר מדי?

15/04/2001 | 22:21 | מאת: אליאן

אני יכולה להמליץ לך על פסיכיאטר אשר הוא גם פסיכואנאליטיקאי ותרפיסט. זאת כמובן אם אתה מעוניין.!!!

17/04/2001 | 03:15 | מאת: דניאל

עדיף ללכת לפסיכולוג ולחפור בעצמך,מאשר ללכת לפסכיאטר ולתת לתרופות לחפור בגופך. וזה בדוק. דניאל.

15/04/2001 | 20:36 | מאת: ערן

למיטב ידיעתי הגוף מחובר לנפש, גם פסיכיאטר וגם פסיכולוג מטפלים בנפש, אך לא כל מטופל מוכן בנפשו לטיפול פסיכולוגי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית