טלי-ההגיון הבריא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2001 | 01:52 | מאת: Angel

הוא שם הוא מדבר,לפעמים אני אופטימי הוא רואה לי חיים אחרים הוא לא רוצה את זה אבל מתי תאמיני שזה פשוט קורה שאין לי מושג מה עושים נגד זה אני לא מבינה איך זה נראה כאילו אני לא רוצה שיצילו אותי אני כן רוצה אני פשוט לא יודעת איך וקצת קשה לי,למען האמת, עם התחושה הזו שאנשים עוזרים לי לטפס חזרה למעלה התחושה הטובה לא תהיה שלמה , אם לא אעשה את זה עם עצמי כרגע נתת סטירת לחי למחלה שלי וההגיון צף ועלה למעלה ורצה לתת לך מספר טלפון מסוים...פלאפון של אמא...זוכרת? מזמן רציתי לתת לך ליתר ביטחון,למקרה שאני שוב "אתחמק" מטיפול. אבל לי נראה שאני "אתחמק" גם מהפורום.....נחשפתי פה יותר מדי....אני מרגישה כאילו מכירים אותי ואני מאוסה כבר. להתראות

15/04/2001 | 02:01 | מאת: אליאן

את אינך "מאוסה" אך עושה הרושם שאת משחקת ברגשות של האנשים.... ובאמת שטלי עשתה מעל ומעבר למה שניתן אפילו לדמיין... לפחות לה את חייבת, כן, חייבת ! שיהיה לך בהצלחה ואל תתייאשי.

15/04/2001 | 02:03 | מאת: Angel

אני לא מאמינה שזה קורה לי כל ההודעות האילו אני מרגישה שאני חולמת עוד משהו רע ולא אמרתי שום דבר רע על מה שטלי עשתה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית