לרחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2001 | 00:22 | מאת: אוליבר

שלום רחל, הכינוי אמנם קשור לדמות פרי יצירתו של צ'רלס דיקנס, אוליבר טוויסט. אינני מכיר את ספרו של גרוסמן "ג'ירפה ולישון". במה הוא עוסק ? האם סוג הקורות שעליהן סיפרתי במקצת מוכר לך בדרך זו או אחרת ? שיהיה לך שבוע נעים.

15/04/2001 | 19:13 | מאת: רחל

התבלבלתי בספר... התכוונתי לספר "אל תדאגי רותי", אף הוא של דוד גרוסמן. "אם אבא שלך לא יבוא, אומרת מיקי, אז אני אתן לך מהאוכל שלי, יש לי סנדוויץ' עם גבינה צהובה ועגבניה. אבל הוא אמר שיביא לי, אומרת רותי בקול קטן ועצוב. אבל אולי... אולי אולי... אומרת מיקי, ולא יודעת מה אולי. אולי היו בדרך שודדים? אומר רונן שדהר לידן והקשיב להן. או אולי שודדי ים שלא נתנו לו לעבור, וגם לקחו לו את האוכל? אין שודדי ים, מתרגזת רותי. בטח שיש, אומר רונן. הם הכי מפחידים. אם יש שודדים- אומרת רותי, אז... אז הוא יגיד להם להסתכל אחורה, וכשהם יסתכלו- הוא יברח להם. וחוץ מזה- הוא הבטיח! " ואם יש לך ילדים בסביבות גיל 3 עד 6 - אני ממליצה בחום לקרא את הספר כולו...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית