טלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2001 | 02:45 | מאת: Angel

נכון טיפול וכמה שיותר מהר אני אגיד לך מה הבעיה.אני מזיזה את זה לאט גם ממיעוט הכוחות.אין לי מספיק כוח "לתקוף". שלא תחשבי שהשתמשתי בשיחה שלא ,נתפשה בעיני כמחמדה ,עם המטפלת שנתת לי , כתירוץ לברוח מטיפול בכלל. אני יודעת שיש עוד מטפלים. טלי...כסף...לא מהווה בעיה כזו גדולה כפי שהצגתי...אולי אפילו בכלל לא ואולי אפילו הבנת את זה כבר. ההתחמקות של הורי היא לא מטעמים כלכליים... הם פשוט לא מצליחים לנתק את הקשר "הם משלמים-הם מעורבים". מה גם שיש לי כסף משלי...עבדתי לפני הצבא...לא סכומים כמו 350 לשבוע...אבל אולי יש יותר זולות... מרחק...מרחק זה קובע אין מה לעשות. מזה אי אפשר לברוח. וגם שעה. אני חיילת טלי. עזבי מרחק.בואי נקרא לזה "נגישות".זו מילה יותר מדוייקת. אבל אם אני אקבל תשובה שלילית מהם,אני אצטרך למצוא דרך לעקוף את הבעיה הזו...

14/04/2001 | 03:15 | מאת: Angel

אם את עדיין כאן ומכוונת להשאר עוד קצת... תוכלי בבקשה להגיע לאי סי קיו, אני זקוקה לשיחה ... רק אם זה לא מפריע לך ...

14/04/2001 | 03:57 | מאת: Angel

רק אני ערה בשעות כאילו...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית