טלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2001 | 01:02 | מאת: Angel

אני מרגישה את הפחד(חרדה?!) מתחילה לאכול אותי... יש דרך לעצור את זה...? יש דרך? לא מצליחה לנתק עינים מהמסך... כותבת כמו רובוט.... מפחדת להביט לצדדים...

14/04/2001 | 01:18 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל יקרה, את ידעת שזה יקרה, הכנת את עצמך מראש. תשתי הרבה (באמת, זה מועיל הרבה פעמים), תדליקי את כל האורות, שימי מוסיקה (אגב, הרדיו של מומה ווואלה מעולים...תנסי?), ותמשיכי לגלוש. את גם יכולה להעזר במוקדי החירום הטלפוניים (ער"ן, סער וכו'). זה עוזר. אני חלילה לא צוחקת עליך (בטח תחשבי שזו הצעה מתוך הלצה...). להיפך, המוקדים הללו מאד מסייעים, ונותנים לך תחושה שיש איתך מישהו. מצטערת, אין לי פתרונות קסם. אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר. טלי פרידמן

14/04/2001 | 01:24 | מאת: Angel

...

14/04/2001 | 02:26 | מאת: Angel

אוקיי פעם ראשונה אני מקשיבה לרדיו מוואלה כיוונתי לשקט ישראלי וקיבלתי את השיר "ים של דמעות" מצאתי לי עיתוי להדליק את זה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית