עבור:ד"ר אברהמי.(אישי וסודי)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2001 | 00:46 | מאת: דניאל

שלום לך ד"ר נכבד. באת בדממה,לא שיתפת אותנו בניסיונך מהטיפולים שאתה מסייע. ובהמשך כל הודעותייך ותשובותייך מנומקות בתמצית. כאילו אנו איזה מינאטוריים. אז ד"ר שפוך,דבר הרבה,שנבין שתף אותנו מנסיונך הרב,אתה הגעת לפורום מכובד. ואל תענה לנו במילה אחת או שתיים. רוצים לשמוע מילים מעודדים,שאם לא אז למה אנחנו פה. אז קדימה ,באם נרתמת לעזור בפורום זה עשה עבודתך נאמנה. כי אנו מקבלים פה את האנשים במלוא הרצינות. חג-שמח לך ולכל הצוות. דניאל. מכל..מלמדיי..השכלתי..

14/04/2001 | 06:45 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, דניאל, ותודה על הערותיך. אינני קולח בכתיבה כמו בדיבור, והרי תסכים כי לאנשים שונים סגנונות שונים לגבי התבטאותם. עניין אחר, זה מידת הפרוט שראוי, מבחינה מקצועית, לדעתי, להכנס אליו. ואחרון חביב, ובאמת הכי חשוב מבחינתי לאמר: מה שאני מוסר זה הכי טוב שאני יכול, במסגרת הזו. מידת וטיב הסיוע, כמו מידת העניין שלי בנושאים שאני מגיב אליהם, אינם צריכים להכנס לחישובי קורלציה מול כמות המילים. אם נתתי כיוון, חיזוק, וכו' - עשיתי את הכי טוב שרציתי לעשות. ושוב, תודה על הערותיך/הארותיך, ד"ר יוסי אברהם

14/04/2001 | 10:48 | מאת: יהודה

ועל זה נאמר חכמים שותקים וט .......... מדברים

14/04/2001 | 17:23 | מאת: דניאל

תודה על תשובתך האמיתית והכנה. המשך כך..בסוף לא נוכל להיפרד ממך.(-: ושוב תודה. דניאל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית