זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 23:54 | מאת: יוני

איך מתמודדים עם חוסר שליטה בכסף מצד אישתי.הדבר משפיע בכל תחום בחיינו וגורם למיריבות ומתחים. אנחנו מדברים על כך תמיד והדבר לא מישתנה.

14/04/2001 | 01:36 | מאת: טלי וינברגר

יוני שלום רב, קצת קשה להבין ממכתבך את מהות הבעיה. אשמח אם תפרט, ואז אשתדל לייעץ. בברכה, טלי פרידמן

14/04/2001 | 10:56 | מאת: יוני

טלי שלום: השיחות על המינוסים הגדולים מובילות לנקמנות בחיי המין.ברצוני לציין שאישתי נשואים שניים שלה +ילדה מגיל 3 איתנו. וילד נוסף משותף.איננה אוהבת סדר להשקיע בעבודות הבית ברצוני לציין שאני תמיד בקטע הנ"ל עוזר ללא חשבונות הכל נופל עליי.בימים אלה אנחנו במשבר אישתי בייעוץ לבד לאחר 3 פגישות אישיות אני היפגש לבד ובעתיד במשותף.אני מעוניין בזוגיות הזאת מאוד.מאוד חשוב לי התא המשפחתי.מעוניין בדרכים חיוביות לטיפול בבעיות.דבר נוסף בעינייני חינוך עם הילדה מנישואין קודמים יש מצב לא הגיוני של רחמנות אליה ויצירת מצב מלאכותי של "נקמנות כלפי הילדה ממני" דבר שלא נכון בכלל.אני מאוד משקיע בא שעורי בית וכ"ו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית