רחל, עליתי כדי לענות לך.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 18:27 | מאת: אמא של...

מאחר וראיתי את תגובתך בדף הקודם.. אז.... קודם כל חג שמח.. שנית, אני כבר לא משוטטת כמו פעם כדי לחפש את הנושא הזה. אני די שבעה , מה גם שכל ידיעה נוספת, גורמת לי לחששות נוספים. וכמו שאמרה לי הרופאה של הבן לפני חודשים, כשהראיתי לה את הכתבה בנושא טרטיב דיסקינזיה, " למה את קוראת מאמרים?", כלומר, ...אני לא בסדר.... בויכוח אם הוא זקוק לשיחות, דבר שהוא סירב לקבל, מאחר והוא מבקש רק דבר אחד, והוא ,, עבודה.. כשעמדתי לצידו, כי שיחות כבר היו לו למכביר בעבר, והוא לא מצא בהן תועלת לעצמו, מן הידועות היא, שלא לכל אחד מתאימות שיחות.. היא כעסה עליי ואמרה לי שאני מתערבת יותר מדי.. טענתי שאני מכירה את הבן שלי, והוא זקוק למסגרת עבודה.. שתעשה לו טוב .. היא הודיעה לי שגם היא מכירה אותו.. היה קטע לא נעים... אבל , ניסיתי לשכוח אותו, עד אשר לפני כחודשיים, ביקש הבן לנסוע לחו"ל במסגרת מאורגנת, אני שמחתי , אבל לא היה בידי הסכום כדי לגרום לו לאותה הנאה. אבל , לא שקטתי על שמריי, והשגתי את הסכום הדרוש.. רציתי לבחון אותו מתרחק קצת מן הבית, הוא קשור מאוד מאז חזר מאישפוז. ואכן.. הוא יצא לחמישה ימים לפראג. עם כל ההכנות הדרושות, וכל אמצעי הזהירות.. המתבקשים מהנסיעה רחוק מהבית. ולשמחתי הרבה, רבה, רבה, הוא נהנה שם ..... בילה, אכל, שתה, יצא, ראה קצת עולם. נטל כדורים במועדם, ואפילו ישן היטב בלילות.. צילצל הביתה לספר לי חוויות. והיה ככל האדם............................... כשהלך לבדיקה שיגרתית אחרי חודש לרופאה בבית חולים., וסיפר לה , בהמלצתי, בשימחה על הטיול, כעסה עליו הרופאה על כך שביזבז כסף במקום לעבוד. והוא הרי כל כך רוצה לעבודה.................אבל, הבירוקרקטיה חוגגת..... ביטוח לאומי, רווחה, בית חולים.........וכן הלאה.... אחד מפנה לשני.....וכבר חצי שנה ואין לו תעסוקה......... אני הייתי המומה מתגובת הרופאה.......למה כעסה?????????????? הוא הסביר לה שאספו לו כסף לנסיעה, והוא לא ביזבז. אמר שהוא רוצה מאד לעבוד.....ואין עובדת רווחה בשירותי הרווחה, מאחר והם עדיין לא השיגו אחת כזו שמטפלת בנושא.. אבל פרסמו מודעה בעיתון............ אני מתפוצצת............ היה לו מבחן מצויין.......להרפות קצת מחבל הטבור..... ובמקום לעודד אותו, ראתה בזה משהו חולני. וכעסה מאד.............. הדבר בטח נרשם גם בתיק שלו. אצלה.. אם מישהו מבין את כעסה של הרופאה, אשמח להבין גם. חיכיתי מעט זמן כדי להצטנן בנושא זה.....לכן.. העליתי אותו רק כעת... אבל רציתי מאד לשתף אותכם......

13/04/2001 | 22:41 | מאת: אליאן

לאמא של... כנראה שהרופאה היא רק רופאה ! מסתבר שהיא שכחה להיות בן אדם קודם נעשתה רופאה.... באשר לך , כל הכבוד !!! באמת !!!! עשית מעשה נהדר כששלחת את בנך לחו"ל... אני חושבת שעליך לדבר עם הרופאה הזו יותר בתקיפות ! או לחילופין להחליף רופאה. בקשר לתיק הרפואי - יש לבנך זכות לראות את תיקו הרפואי ואז תוכלי לדעת צה רשום בתוכו. לסיום אאחל לך שתמשיכי להיות חזקה !!! הייתי רוצה להחליף איתך כתובות דואר אלקטרוני ולשוחח על הנושא בצורה יותר "קרובה " . לא כי אני סתם סקרנית אלא בגלל שאני במצב דומה מעט לשלך ואני ממש לא יודעת איך להתמודד עם דברים מסויימים. מקווה שתסכימי ! לילה טוב...

14/04/2001 | 00:04 | מאת: אמא של...

אין בעיה אליאן..... [email protected]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית